Welkom op onze website

EP:Hans Brinkhuis, is een zeer complete electro speciaalzaak gevestigd in Dedemsvaart.
De bedrijfsruimte bevat meer dan 1600 vierkante meter. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over Drenthe, Overijssel en de grensstreek in Duitsland.

U vindt in de winkel alles op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur, telecom, navigatie, was- en koelapparaten en klein huishoudelijk. Het assortiment plasma- en LCD tv’s is uniek in oost Nederland.


EP:Hans Brinkhuis heeft het exclusieve dealerschap verworven van diverse kwaliteitsmerken. Hierdoor treft u topmodellen aan die in gewone winkels niet voorkomen.

Wij zijn onder andere hoofddealer v
an Bose, Pioneer Vision+, Panasonic Experience Store, Harman Kardon, Sony Esprit, Spectral  en Aldenkamp dealer.

Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten zoals:
AEG, Siemens, Miele, Asko, en Liebherr.    

EP:Hans Brinkhuis is een zelfstandige onderneming. Wij zijn aangesloten bij de internationale inkooporganisatie Eletronic Partner. Zo bent u altijd verzekerd van een zeer scherpe prijs.

 


Over onze winkel

In de winkel treft u geen lange wanden aan met dezelfde artikelen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. De winkelruimte van
EP:Hans Brinkhuis bevat een uniek concept. Alle belangrijke merken hebben een eigen ruimte binnen onze winkel ingericht. U hebt het gevoel alsof u een beurs bezoekt. Op deze manier blijft het grote assortiment overzichtelijk en kunt u onder het genot van een kopje koffie alle apparatuur rustig bekijken, beluisteren en uitproberen. De winkelmedewerkers hebben belangstelling voor uw wensen en geven persoonlijk advies. Technische kreten worden voor u vertaald in begrijpelijk Nederlands. Zo kunt u zelf de beste keuze maken.

We hebben meer dan genoeg keuze voor iedere klant: stapels met aanbiedingen voor de koopjesjagers, de nieuwste MP3 spelers en iPods voor de jeugd en absolute topmodellen in beeld en geluid voor de meest veeleisende liefhebber.

Altijd voordelig

Is het niet voordeliger om naar een superstore te gaan? Dat is een vraag die wel eens wordt gesteld door klanten in de winkel. Neemt u maar eens de typenummers mee en vergelijkt u het maar met onze prijzen.

U zult zien dat het nauwelijks verschil uitmaakt en vaak blijkt EP:Hans Brinkhuis zelfs voordeliger te zijn. Dat komt omdat onze winkel een omvang heeft die groot genoeg is om net zo scherp te kunnen inkopen. Doordat we bovendien zijn aangesloten bij inkoop organisatie: Electronic Partner kopen we samen in met honderden andere winkels. Voordeel dat we graag aan u doorgeven!